To nye afdelingsledere til biblioteker og kulturhuse i Hammel og Hadsten

Fra 1. januar 2023 hedder afdelingslederen i Kultur- og Sundhedscenter InSide og Hammel Bibliotek Eva Svejvig. Samme dato starter Trine Valentin Sølgaard som afdelingsleder i Hadsten Kulturhus Sløjfen og Hadsten Bibliotek.

39-årige Eva Svejvig kommer fra en stilling som koordinator for åbenskole-tilbuddet ved Viborg Bibliotekerne. Før det var hun teamkoordinator ved Silkeborg Bibliotekerne. Oprindeligt er hun uddannet folkeskolelærer, og hun har løbende uddannet sig inden for forskellige biblioteksfaglige discipliner og projektledelse. Hun er i gang med en diplomuddannelse i ledelse.

I forbindelse med de to nyansættelser bliver de tværgående ansvarsområder fordelt ud til lederne. Eva Svejvig får ansvar for biblioteksområdet samtidig med, at hun er afdelingsleder i InSide.

Hun bor med sin familie i Silkeborg.

41-årige Trine Valentin Sølgaard har tidligere været festivalleder ved Regatta Silkeborg. Før det har hun blandt andet været festivalleder af Riverboat Jazzfestival og producent og produktionsansvarlig på Den Danske Scenekunstskole, København. Trine Valentin Sølgaard er uddannet KaosPilot og er efterfølgende certificeret coach i ’Ledelsesbaseret coaching’, og hun afslutter snart en diplomuddannelse i kulturledelse på Den Danske Scenekunstskole.

Ud over ansvaret for Sløjfen og Hadsten Bibliotek får Trine et tværgående ansvar for kulturområdet.

Trine Valentin Sølgaard bor med sin familie i Silkeborg.

Kontakt InSide

Fra InSide