Lokaler og booking


Lokaler og booking

OBS! Færre mødedeltagere i lokalerne

For at undgå smittespredning med Covid-19 skærpes retningslinierne for brug af kulturhusets lokaler. Derfor er maks. antallet for personer i de enkelte lokaler nedjusteret. Endeligt antal er afhængig af opstillingen, og aftales når lokalet bookes.
Aktuelle tilladte personantal i de enkelte lokaler kan ses her
For alle lokaler gælder, at der er plads til flere personer, ifald man sidder på stolerækker. Kontakt InSides lokalebooking på mail eller telefon for at høre nærmere om mulighederne. Vær opmærksom på, at der kan komme udgifter til servicetimer i fald der skal ændres på standardopstillingen.

I kulturhuset InSide findes forskellige lokaler, der udlejes på forskellige betingelser til forskellige formål. Lokalerne kan rumme fra 10 til 550 personer.
I samarbejde med kulturhusets restaurant InSide Upstairs kan vi tilbyde lokaler til kurser og konferencer med fuld forplejning og mulighed for brug af alle slags AV-udstyr.
Hammel ligger centralt i det østjyske med mindre end en halv times kørsel til større byer som Aarhus, Silkeborg, Randers og Viborg. InSide ligger lige ved Hammel bymidte med gode og gratis parkeringsforhold og tæt ved offentlig transport.

Her i vores Webbook-kalender kan du se hvornår lokalerne er ledige. Tryk “Log in” og vælg derefter InSide under Grupper. Du kan vælge at sende en forespørgsel ang. lån/leje ved at klikke på “Book” i kalenderen eller kontakte os på mail bookinginside@favrskov.dk.  Du kan også ringe på tlf.: 8964 1506 mandag til torsdag mellem kl. 9.00 og 11.00. Du kan altid indtale en besked på telefonsvareren, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.