Lokaler og booking


Lokaler og booking

OBS! Vi har haft problemer med vores bookingsystem i uge 45, så mangler du svar på din booking, kan det være fordi vi ikke har modtaget den. Gensend den endelig – så bliver den behandlet hurtigst muligt!

I kulturhuset InSide findes forskellige lokaler, der udlejes på forskellige betingelser til forskellige formål. Lokalerne kan rumme fra 10 til 550 personer.

I samarbejde med kulturhusets café, Café InSide, kan vi tilbyde lokaler til kurser og konferencer med fuld forplejning og mulighed for brug af alle slags AV-udstyr.

Hammel ligger centralt i det østjyske med mindre end en halv times kørsel til større byer som Aarhus, Silkeborg, Randers og Viborg. InSide ligger lige ved Hammel bymidte med gode og gratis parkeringsforhold og tæt ved offentlig transport.

Her i vores Webbook-kalender kan du se hvornår lokalerne er ledige. Du kan vælge at sende en forespørgsel ang. lån/leje ved at klikke på “Book” i kalenderen eller kontakte os på mail bookinginside@favrskov.dk. Du kan også ringe på tlf.: 8964 1506 mandag til torsdag mellem kl. 9.00 og 11.00.

Kontakt InSides lokalebooking på mail eller telefon for at høre nærmere om mulighederne.

Vær opmærksom på, at der kan komme udgifter til servicetimer i fald der skal ændres på standardopstillingen.