Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

HUSH – med Aske Jacoby

24/10/2019 - 20:00 - 22:00

HUSH - med Aske Jacoby

HUSH skal opleves live.
Nu får du chancen for at opleve deres americana-inspirerede univers og Dorthe Gerlachs karismatiske stemme helt tæt på og i et unikt set up – nemlig som trio med den legendariske guitarist Aske Jacoby. ”Vi ser det som et kæmpe musikalsk scoop og vi glæder os helt vildt til at udforske nye sider af vores sange sammen med ham”, siger Dorthe.

I 2018 udgav HUSH comeback-albummet Sand og vendte dermed stærkt tilbage efter en længere pause. De har siden spillet flere udsolgte og meget roste koncerter – senest i glitrende koncertsale akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester på ”Symfonisk Tour”.
Aske Jacoby har gennem tiden beriget en række af de største navne med sin gnistrende musikalitet. Han har både turneret vidt og bredt og samtidig været én af de mest benyttede studiemusikere. Han medvirker efter sigende på mere end 400 albums. Ind imellem er der alligevel blevet tid til soloudgivelser. Værket Chant fra 2014 blev et vendepunkt for den respekterede sideman, og han besluttede sig for udelukkende at arbejde med egen musik. Men nu er det altså lykkedes HUSH at lokke ham med på landevejen.

Ud over HUSH-sangene vil der også blive glimt fra Aske Jacobys soloalbums, så der er på alle måder lagt op til en helt særlig aften.

Billetter kan købes på FavrskovBibliotekerne eller direkte her
Forsalg: 250,-/ Entré: 275,-

Detaljer

Dato:
24/10/2019
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Begivenhed Kategori: