02/05/2019 - 08:00 - 31/05/2019 - 17:00

Frem til 31. maj kan man se kreativt arbejde på biblioteket i Hammel. Gulla og Birgit driver Den Blå Trold som en hobby og nu vil de gerne vise os, hvad de har at byde på: Eget kunsthåndværk og brugskunst – strik, syede tasker, håndlavede trolde, figurer i Paverpol samt nålefilt m.m. Alle deres produkter er håndlavede og bliver ikke masseproduceret.
Den Blå Trold har været en kollektiv gårdbutik bestående af lokale kunsthåndværkere fra Silkeborg og omegn, men som nu består af Gulla og Birgit. De er begge kreative, selvlærte og meget alsidige.Gennem mange år har de taget mange nye udfordringer op og afsøger hele tiden, hvad der rører sig. Og nu udstiller de altså på biblioteket.
Får du lyst til at se endnu mere, så tag et kig inden for i Den Blå Trold. Der er åbent efter aftale – se nærmere på deres  hjemmeside: www.denblaatrold.dk.

Start:
02/05/2019 - 08:00