Er du vores nye kollega?

Administrativ medarbejder med interesse for økonomi

Favrskov Bibliotekerne søger en medarbejder, der er administrativt stærk og har flair for økonomi, er serviceminded og har stor lyst til at arbejde med biblioteksbetjening.
Stillingen er på 32 timer/uge med Hammel Bibliotek & Kulturhus InSide som dit primære arbejdssted.

Dine opgaver

• Økonomi og regnskab for Hammel og Ulstrup Biblioteker, samt Kulturhus InSide
    • Indgå i hverdagens biblioteksbetjening og servicering af borgerne primært på Hammel Bibliotek, hvor du varetager biblioteks- og borgerserviceopgaver. Du vil have 2-3 ugentlige vagter (heraf minimum den ene til kl. 17/18) samt lørdagsvagt (fra oktober til marts) ca. hver 3. uge
    • Praktiske opgaver i biblioteket og kulturhuset; selvstændigt eller i fællesskab med kolleger, da vi er en lille afdeling og fælles om den samlede opgaveløsning
    • Du vil desuden indgå i afviklingen af arrangementer i kulturhuset og på biblioteket

Dine faglige kvalifikationer

• Interesse og flair for økonomi og glad for at arbejde med administrative opgaver
  • Gerne erfaring med et økonomisystem; fx KMD OPUS eller lignende
  • Erfaren IT-bruger
  • Har en relevant uddannelse og/eller erfaringer inden for administration og gerne økonomi
  • Gerne kendskab til bibliotekssystemer og arbejdet på et bibliotek og/eller kulturhus
  • Kan arbejde selvstændigt med dine opgaver. Er samtidig en teamplayer, der løfter opgaver på tværs af afdelingen
  • Kan lide rollen som serviceperson i biblioteket og kulturhuset

Dine personlige kvalifikationer

• Serviceminded og udadvendt
  • Fleksibel i forhold til arbejdstider og -opgaver
  • Løsningsorienteret og har en positiv tilgang til opgaverne
  • Arbejder selvstændigt, struktureret og målrettet og samtidig samarbejdsorienteret
  • Kan håndtere mangfoldighed i opgaveporteføljen og forskellige brugere af biblioteket og kulturhuset
  • Interesse for kultur og mod på at løse forskelligartede opgaver
  • I stand til at bevare overblikket og prioritere i en travl hverdag med mange forskellige funktioner og tværgående arbejdsopgaver

Vi tilbyder

• En afvekslende hverdag i bibliotek og kulturhus
  • Stor variation i opgaverne
  • Flekstid
  • Indflydelse og medbestemmelse
  • Gode kolleger og et godt arbejdsmiljø
  • En organisation i udvikling hvor vi arbejder på tværs

Om arbejdspladsen

Hammel Bibliotek og Kulturhus InSide er et stort kulturhus med mange forskellige brugere og samarbejdspartnere. Kulturhus InSide rummer Hammel Bibliotek, som er en del af Favrskov Bibliotekerne, Favrskov Kommunes lokalhistoriske arkiv, café og restaurant, galleri, bowlingbaner samt en række lokaler til møder, kurser og konferencer. Sundhedscentret omfatter forskellige træningsfaciliteter til genoptræning, åbne værksteder, klinikker m.m.

Du kommer til at indgå som del af Favrskov Bibliotekernes økonomigruppe, som har delt økonomiopgaverne mellem sig, og samtidig samarbejder vi en del. Du har primær arbejdsplads på Hammel Bibliotek, og indgår også der i et stærkt team af kolleger. Du vil ligeledes samarbejde med medarbejdere i Favrskov Kommunes regnskabsafdeling.

Vi i Favrskov Bibliotekerne er meget optaget af at give den allerbedste service til brugerne af vores biblioteker og kulturhuse. På det administrative område har harmonisering og effektivisering af arbejdsgange og løbende forbedringer vores fortsatte fokus.

Ansættelse finder sted efter gældende Overenskomst for administration og IT

Ansøgningsfrist 4. oktober 2022

Tiltrædelse snarest muligt og senest 1. december 2022

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte biblioteks- og kulturhusleder Ulla Knudgaard Fisker på 89 64 14 54/29 74 33 12 eller på ulfi@favrskov.dk.

Samtale
Samtaler forventes afholdt 25. oktober 2022

Søg jobbet
Vi beder dig sende din ansøgning til Favrskov Kommune via nedenstående link. Du kan se alle ledige stillinger på www.favrskov.dk/job