Aktuelt


Aktuelt

Gå tur sammen

 

SNAKKEN GÅR
Gå en tur sammen – om I kender hinanden eller ej. Favrskov Biblioteker & Kulturhuse har lavet inspirerende samtalekort, som kan sørge for at ”snakken går”, når I tager på gåtur i lokalområdet. Snak om rejseliv, om barndom eller om den by, du bor i, og få samtidig inspiration til godt læsestof om emnet, hvis I har lyst til mere, når I er hjemme igen.
Læs mere om projektet på bibliotekernes hjemmeside, og send os endelig en mail på favrskovbibliotekerne@favrskov.dk hvis du har lyst til at gå en tur med én du ikke kender.

Genåbning pr. 6. maj 2021

NEDLUKNING OG GENÅBNING
Vi må lave siddende kulturarrangementer, med afstand sprit og coronapas. Men de seneste udmeldinger om genåbning af Danmark giver os ikke mulighed for at åbne kulturhusene for foreningsaktiviteter endnu. Vi afventer fortsat specifikke retningslinjer, og vi håber, at vi snart kan byde jer indenfor igen.
Favrskov Bibliotekerne åbnede onsdag d. 21. april 2021. Der er kun betjent åbningstid og biblioteksbesøg kræver gyldigt coronapas – se mere på www.favrskovbib.dk.

CAFE INSIDE
Åbent for take away – kontakt caféen på tlf. 8964 1512. Der er åbent for bordbestilling fra 3. maj (indtil da kun ganske få pladser). Hold øje med nyheder og opdateringer på www.facebook.com/cafeinsidehammel

CORONATEST
Der er etableret testcenter i kulturhuset – PCR-test med tidsbestilling. Man bestiller tid via coronaprover.dk. Indgang fra hovedindgangen. Husk mundbind og afstand.

SUNDHEDSCENTER
Der er adgang til sundhedstilbud fra husets bagside – dog ikke selvtræning som er lukket.

YDERLIGERE INFO:

ARRANGEMENTER
Nogle arrangementer er vi desværre nødt til at aflyse – andre forsøger vi at flytte til en anden dato. Hold øje med vores hjemmeside. I tilfælde af aflysning refunderes købte billetter – vi orienterer nærmere.

BATTERIER
Batterier til høreapparater kan hentes på dit lokale apotek

BIBLIOTEKET
Åbent med betjent åbningstid. Coronapas nødvendigt, der kan dog afleveres og afhentes reserveret materiale i døren.
Ingen selvbetjent åbningstid. Yderligere information findes her www.favrskovbib.dk

BORGERSERVICE
Borgerservice på biblioteket med coronapas. Borgerservicecenteret i Hinnerup kræver ikke coronapas – se også www.favrskov.dk.

LOKALEBOOKING
Alle lokalebookinger aflyses i perioden indtil 21. maj 2021. Du er velkommen til at forespørge på booking af lokaler efter d.21. maj – med forbehold for at nedlukningen forlænges.

VIGTIGT!
I forbindelse med brug af kulturhusets lokaler indskærpes det at:
– Arrangøren har ansvar for at tjekke at deltagerne har coronapas
– At man skal sørge for grundig udluftning før og efter brug af lokalet
– At man skal sørge for at holde afstand

AREALKRAV PR. PERSON PR. 6. MAJ 2021
Myndighederne har skærpet indsatsen mod spredning af Covid-19-smitte. Det betyder at der nu skal være minimum 4m2 til rådighed pr. person i et lokale – i Inside betyder det at det maksimale antal personer i de enkelte lokaler må være:       

Mødelokale 1 : 9
Mødelokale 2 : 6
Mødelokale 4 : 16
Mødelokale 5 : 23
Galleriet : 61
Store sal : 118
   
Fællessal : 50
Dansesal : 49