Aktuelt


Aktuelt

Foto: Colorbox

Som følge af regeringens tiltag mod Corona-virus, lukker Favrskov biblioteker og kulturhuse i yderligere to uger frem til og med den 13. april. Der er  ikke adgang til husene – heller ikke som selvbetjent låner. Alle arrangementer og møder er aflyst. Har du købt billet til et arrangement, refunderes billetkøbet til kreditkort hvis du har købt din billet over nettet, og har du købt billetten på biblioteket refunderes billetten her.

Det er ikke muligt at reservere bøger i øjeblikket. Hvis du har materialer, der skal afleveres i de uger, hvor biblioteket er lukket, bliver du selvfølgelig ikke pålagt gebyr, når du igen kan aflevere. Hvis du har brug for batterier til høreapparater, udleveres disse også på apotekerne. Biblioteket  henviser til det digitale bibliotek, eReolen og Filmstriben, hvor du kan låne ebøger, lydbøger, podcast og film digitalt.

Det er muligt at kontakte InSide på mailen inside@favrskov.dk. Du kan også stadig sende forespørgsler på booking af lokaler via vores bookingkalender, som du finder her.