Aktuelt


Aktuelt

Phuc Van Dang

Phuc Van Dang

KONKURRENCE!
Har du været forbi Inside og set vores nye vinduesudsmykning? Kunstneren Phuc Van Dang har i bedste street art stil – med tape og afsæt i hvad vi alle sammen glæder os til at kunne gøre, når der er fuld kontrol over coronaen – udsmykket flere vinduespartier. Nu kan du lave et værk inspireret af vinter hjemme hos dig selv og deltage i en konkurrence.
Tag et billede af dit værk og send det til favrskovbibliotekerne@favrskov.dk eller del det på Instagram med #tapeitaway. Du kan deltage frem til d. 28.2, hvorefter Phuc Van Dang udnævner to vindere, der hver modtager en præmie.
Over på Insides Facebook-side kan du se en video, hvorPhuc viser hvor let det er at lege med tape. Han bruger elektrikertape, og har du ikke det på lager, kan du hente en rulle på dit lokale bibliotek i åbningstiden.
Tape it away!

Grab & gå

GRAB & GÅ
Lån en affaldsopsamler på dit lokale bibliotek i februar og giv dit bidrag til et både corona- og affaldsfrit forår i Favrskov.
Mundbind, dåser, poser og cigaretskod. Affald i naturen og i byrummet skæmmer øjet og er farligt for dyr og miljø. Når du alligevel trækker i traveskoene i februar, er det derfor oplagt at tage pose, handsker og en affaldsopsamler med på turen! På biblioteket står personalet klar til at udlåne affaldsopsamlere, og du kan smide det opsamlede affald i en container ved biblioteket.
Favrskov Forsyning, Danmarks Naturfredsningsforening og Favrskov Biblioteker & Kulturhuse står bag affaldsindsamlingen.
Lån og aflever affaldsopsamlere på disse tidspunkter:
Hadsten, Hammel og Hinnerup:
Mandag, onsdag og fredag kl. 15-17
Ulstrup:
Onsdag og fredag kl. 15-17
Affaldsopsamlerne bliver selvfølgelig afsprittet før udlån, og du behøver ikke at være bruger af biblioteket for at deltage i Grab & Gå.
God tur!

NEDLUKNING
Kulturhuset er lukket til og og med 5. april 2021.

CAFE INSIDE
Åbent for take away – kontakt caféen på tlf. 8964 1512.
Hold øje med nyheder på www.facebook.com/cafeinsidehammel

SUNDHEDSCENTER
Der er adgang til sundhedstilbud fra husets bagside – dog ikke selvtræning som er lukket.

YDERLIGERE INFO:

ARRANGEMENTER
Nogle arrangementer er vi desværre nødt til at aflyse – andre forsøger vi at flytte til en anden dato. Hold øje med vores hjemmeside. I tilfælde af aflysning refunderes købte billetter – vi orienterer nærmere.

BATTERIER
Batterier til høreapparater kan hentes på dit lokale apotek

BIBLIOTEKET
Det fysiske bibliotek er omfattet af nedlukningen, men det er muligt at bestille og afhente læseposer.
Bøger med afleveringsfrist i lukkeperioden forlænges automatisk og der pålægges ikke gebyrer selvom den oprindelige afleveringsfrist overskrides.
Yderligere information findes her www.favrskovbib.dk

BORGERSERVICE
Vi henviser til Borgerservicecenteret i Hinnerup.
De har åbent, dog kun med tidsbestilling på tlf. 8964 1010 eller via www.favrskov.dk.

LOKALEBOOKING
Alle lokalebookinger aflyses i perioden indtil (og med) 5. april 2021. Du er velkommen til at forespørge på booking af lokaler efter d. 5. april – med forbehold for at nedlukningen forlænges.

AREALKRAV PR. PERSON PR. 8. JANUAR 2021
Myndighederne har skærpet indsatsen mod spredning af Covid-19-smitte. Det betyder at der nu skal være minimum 7,5m2 til rådighed pr. person i et lokale – i Inside betyder det at det maksimale antal personer i de enkelte lokaler må være:       

Mødelokale 1 : 4
Mødelokale 2 : 3
Mødelokale 4 : 8
Mødelokale 5 : 12
Galleriet : 32
Store sal : 63
   
Fællessal : 27
Dansesal : 26