Sing Sing Sing

28 september - 20:00 - 22:00

| 250kr.

Begivenhed Navigation

Danmarks mest utænkelige bandkonstellation… en rocksanger, en tidligere GP-vinder, en rutineret guitarist, en emigreret ‘Hit med sangen’-tv-kendis og en kommende pop-pensionist beviser på sjette år sin levedygtighed. Som humlebien svæver bandet af sted i lykkelig uvidenhed om at de er naturstridige og burde være ude af stand til at lette. Men flyve dét kan de! Sing Sing Sing er: Ivan Pedersen, Alex Nyborg Madsen, Sascha Dupont, Lonnie Kjer og Søren Jacobsen.
Du har sikkert hørt sangene fra In This Together, det andet og seneste album fra Sing Sing Sing, for på både radiostationer landet over og på landets spillesteder har de nye sange vist sig at holde mere end vand. Første single fra albummet: Come Back Home var en radiodarling og nærmest et fænomen på de sociale medier og endte oven i købet som en del af den musikalske baggrund i tv-udsendelsen: ”Landmand søger kærlighed”.
Sing Sing Sing er lige nu i sangskrivningslejr og i september er de klar til at gå live og give os en oplevelse ud over det sædvanlige.
Billetter købes hos Favrskovs biblioteker og kulturhuse eller direkte her

Begivenhed Category: