Når mor har demens – AFLYST pga sygdom

1 oktober - 19:00 - 21:00

Jer der allerede har købt billet kontaktes mhp. tilbagebetaling.

Foredrag ved Henriette Ghorbani. En fortælling fyldt med sorg, glæde og angst om livet som voksen pårørende til en dement forældre.

Henriette Ghorbani fortæller om sit liv som voksen datter/pårørende til sin nu afdøde demente mor. Om sine oplevelser og erfaringer i forbindelse med moderens mangeårige sygdomsforløb.
Hvordan passer man på sig selv i sygdomsforløbet, og hvordan samarbejder man bedst med det socialfaglige sundhedspersonale?

“Endnu et besøg er slut. Jeg lukker stille døren bag mig til værelse 107, der har været mors hjem i en årrække. Jeg hører tonerne af Efteråret fra Vivaldis De fire årstider spille videre bag den
lukkede dør. Jeg har endnu engang sagt farvel til hende og takket hende for vores fælles minder og liv sammen. Jeg har hvisket til hende, at det er i orden med mig, at hun giver slip på det jordiske liv og rejser videre. Til noget nyt. Forhåbentligt til et sted og til et liv uden demens.”
Uddrag fra bogen “Når mor har demens”

Arrangeret af Hammel Bibliotek i samarbejde med Ældresagen Hammel samt Demensteam Favrskov
Forsalg: 75,-/Entré: 100,-/Ung: 50,-

Køb billetter her eller på FavrskovBibliotekerne.