• Denne begivenhed er passeret.

Leonora Christina Skov – foredrag.

18 april - 19:30 - 21:30

| 75kr.
foto: Sofie Amalie Klougart

Da Leonoras mor dør, beslutter hun at skrive den faktiske historie om sig selv og sit liv. Om at vokse op som den ensomme Christina i en familie, hvor mor endelig ikke må græde, og far endelig ikke må blive vred, og om at flytte til København og genskabe sig selv som forfatteren Leonora, der til sine forældres rædsel forelsker sig i en kvindelig præst. ”Når du ligger i rendestenen, skal du nok komme hjem”, siger hendes far, men så tager Leonoras raseri og livslyst over. I foredraget fortæller Leonora om den voldsomme skriveproces, når man smider fiktionens forklædninger og skriver om faktiske mennesker, om at miste det hele og finde sig selv, og om at håbe på en forklaring og hige efter sin mors kærlighed langt ind i døden. Et levende og engageret foredrag krydret med oplæsning og spørgsmål fra salen.

Og om mig: Leonora Christina Skov (f. 1976) er aktuel med erindringsromanen, Den, der lever stille, og er desuden forfatter til romanerne Hvor intet bryder vinden (2015), Førsteelskeren (2012), Silhuet af en synder (2010), Champagnepigen (2007) og Rygsvømmeren (2003). Forfatterskabet er solgt til udgivelse i Norge, Spanien, Tyskland, Holland og Tjekkiet. Leonora er mangeårig litteraturanmelder ved Weekendavisen, mag.art. i litteraturvidenskab, samfundsdebattør og deltager jævnligt i Mads og Monopolet. Hun bor på Frederiksberg, men rejser ud i verden og skriver fire-fem måneder om året.

Billetter til foredraget købet på Favrskov Biblioteker & Kulturhuse eller her. Forsalg: 75,- Ved døren: 100,-

Begivenhed Category: