Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Jonas Rasmussen & mjødsmagning

27 februar - 19:30 - 21:30

75kr.
En vikings togt mod tinderne – rejsen mod European Song Contest. Langskæggede Jonas fra Langå har taget rejsen hele vejen – først med sejr i Dansk Melodi Grand Prix, dernæst en flot placering i Lissabon.

Nu kommer han til Hammel og fortæller om, hvordan det kom så vidt – og han har lovet at tage guitaren med, så fortællingen bliver krydret med sange. Herunder selvfølgelig vindersangen ”Higher Ground”. Eller som Jonas Rasmussen selv siger: “Hvordan endte jeg dér? Foran 10.000 mennesker i arenaen i Lissabon og næsten 200 millioner af verdens borgere ude i stuerne, med fokus på den langhårede og -skæggede familiefar fra Langå iført vikingelignende klæder.
Jeg har altid været meget reflekteret; funderet over menneskers-, handlingers- og tings sammenhæng. Så derfor forekom denne reflektion mig naturlig; hvordan endte jeg her?
Det vil jeg gerne dele med jer. Fortællingen centrerer sig om de to mest betydningsfulde begivenheder i mit liv – tabet af min mor og fødslen af mit første barn. Hvilken indflydelse havde netop disse begivenheder på mit karrierevalg som sanger og performer, og som foreløbigt kulminerede ved min deltagelse i Euirovision Song Contest efter min sejr i Dansk Melodi Grand Prix 2018.”

Forsalg: 75,-/Entré: 100,-/Ung: 50,- Foredragsbilletter finder du lige her

Inden foredraget vil der fra kl. 17.30 være mulighed for deltagelse i smagning af mjød og de første øltyper v. Voldby Købmandsgård. Forsalg: 100,- Bemærk at der er et begrænset antal billetter til mjødsmagningen, sidste frist for køb er den 26/2-19 kl. 12.00 og billetsalget til dén del af arrangementer finder du her

Detaljer

Dato:
27 februar
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
75kr.
Begivenhed Kategori: