Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Garneksplosion

4 januar - 10:00 - 1 februar - 17:00

Stine Leth udstiller i InSide.
Værkerne vokser ud af dynger af garn hos kunstneren Stine Leth: Objekter der står, objekter der hænger og vægobjekter. Former der er frataget deres funktion. Sære kompositioner og kombinationer af strik.
Materialet er garn med forskellig tekstur, tykkelse og stoflighed. Arbejderne udvikler sig i forhold til de forskellige materialers muligheder, og til de reaktioner og ideer der opstår i processen. Et andet centralt element er farven. Her er ingen smålig skelen, alle farver er i brug i et samspil, der vidner om stor sans for dens muligheder. Objekterne opstår som små koloristiske helheder.
De små klumpede skulpturer eller underlige hængende objekter, er både konkrete, svævende og naive. De udstråler optimisme, humor og menneskelighed. Det lykkedes at få farve og materiale til at arbejde sammen og give formen kvalitet. Den legende tilgang og den humoristiske vinkel gør at man bliver berørt og glad af at stifte bekendtskab med Stine Leths værker.
Nå ja, og så havnede et af hendes værker helt ufrivilligt i en shit storm af dimensioner, fordi den Københavns nu aftrådte kultur- og fritidsborgmester Niko Grünfeld havde pyntet sit borgmesterkontor med det – og øgenavnene til værket stod i kø i pressen og på de sociale medier. Værket kan ses, når Stine Leth udstiller i InSide fra den 4. januar.

Detaljer

Start:
4 januar - 10:00
Slut:
1 februar - 17:00
Begivenhed Kategori: