Bubber: Mit liv som ordblind

3 oktober - 19:00 - 21:00

| Gratis

TV-værten Bubber fortæller livsbekræftende om, hvordan han har valgt at tackle sin hverdag som ordblind og om sin vej igennem livet.
Bubber taler om at være stædig, at kæmpe for det man drømmer om, og at turde springe ud, hvor man ikke kan bunde. Selv om Bubber er ordblind, har han ikke betragtet det som et nederlag eller en hindring i sit arbejds- og privatliv. Tværtimod har det motiveret ham til at arbejde på andre måder og i anderledes retninger. Noget han begejstret vil videregive til publikum i Hammel.

Til foredraget kan du bl.a. møde Ordblindeforeningen og høre mere om, hvad livet som ordblind består af, og hvordan de kan hjælpe dig. Mød også LOF Midtjylland, der udbyder ordblindeundervisning for voksne i Hammel, og hør mere om dette gratis tilbud. Mød også LOF Midtjylland, der udbyder ordblindeundervisning for voksne i Hammel, og hør mere om dette gratis tilbud.
Hammel Bibliotek i samarbejde med LOF Midtjylland .GRATIS – MEN BILLET PÅKRÆVET. Billetter kan hentes på bibliotekerne i Favrskov eller direkte her

Begivenhed Category: