Brugskeramik på Hammel Bibliotek

6 november - 08:00 - 30 november - 17:00

Pottemager Lars Henrik Kähler er månedens udstiller i november på Hammel Bibliotek.

I Lars Henriks præsentation af sig selv, fortæller han:
”Jeg er femte generation af pottemagerfamilien fra Næstved og har arbejdet med keramik i nu mere end 55 år, og da min familie har været pottemagere nu i mere end 175 år, kan man måske godt sige, at jeg er arveligt belastet.
Jeg kom i lære i 1960 hos Herman A. Kähler i Næstved med min fader Nils J. Kähler som min læremester. Arbejdede efter min læretid på forskellige værksted for senere at blive lærer for pottemageruddannelsen i Danmark og var lærer her fra 1973 til 1992, på henholdsvis teknisk skole i Sønderborg og Randers.”
Lars Henrik har siden 1985 haft eget værksted i Haslund ved Randers og har haft forskellige separat udstillinger i Danmark og udland. Han har endvidere undervist inden for keramik i Grønland og England.

Udstillingen kan ses frem til fredag den 30. november på Hammel Bibliotek.

Start:
6 november - 08:00